httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From <h...@codefit.com>
Subject RE: [users@httpd] Sub Domain setup in httpd.conf question
Date Tue, 23 Sep 2003 18:40:45 GMT
Hi Joshua,

Actually that solved the problem, I did not have an entry in DNS for
sales.example.com.  Now it resolves.

Thanks!

-----Original Message-----
From: Joshua Slive [mailto:joshua@slive.ca]
Sent: Tuesday, September 23, 2003 1:33 PM
To: users@httpd.apache.org
Subject: Re: [users@httpd] Sub Domain setup in httpd.conf question



On Tue, 23 Sep 2003 help@codefit.com wrote:
> On apache restart, sales.example.com will not resolve.  What mistake did I
> make in setting up my sub domain?

Is you DNS working properly for sales.example.com (these problems are much
harder to diagnose if you obscure the real names).

Joshua.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org



---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message