httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Brian Dessent <br...@dessent.net>
Subject Re: [users@httpd] Help!: Error 400 when setting up Virtual Host
Date Fri, 05 Sep 2003 03:26:27 GMT
yc lim wrote:
> 
> Hi Brian,
> 
>   erm...I'm sort of a newbue...how to I check my SSL config??
> 
> yc
> 
> >From: Brian Dessent <brian@dessent.net>
> >Reply-To: users@httpd.apache.org
> >To: users@httpd.apache.org
> >Subject: Re: [users@httpd] Help!: Error 400 when setting up Virtual Host
> >Date: Thu, 04 Sep 2003 12:40:31 -0700
> >
> >yc lim wrote:
> >
> > > [Thu Sep 04 20:47:06 2003] [error] SSL handshake failed: HTTP spoken on
> > > HTTPS port; trying to send HTML error page
> >
> >This is your problem.  You'll need to check your SSL configuration,
> >somehow Apache is incorrectly expecting https on port 80.
> >
> >Brian

It's all in your httpd.conf file.  You should probably have a section of
your configuration file that enables the SSL engine for a virtual host
on port 443, such as 

<VirtualHost _default_:443>
...
SSLEngine On
...
</VirtualHost>

Brian

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message