httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Benjamin Krueger <benja...@seattlefenix.net>
Subject Re: [users@httpd] Configuration question
Date Wed, 27 Aug 2003 18:42:38 GMT
* Brett Helbig (bchelbig@gorca.com) [030827 11:14]:
> I'm trying to build the httpd v2.0.47 and I'm running into problems with the
> configure script. Whenever I run the script, I get multiple errors similar
> to the following:
> 
> ./configure: /tmp/sh201445: No such file or directory
> 
> Inevitably, configure fails so I can't go ahead and make the executable.
> 
> I'm trying to build this on a system running SunOS 4.1.4 (ancient, I know,
> but I didn't see anything on apache's web page indicating that it couldn't
> be done) and I have gcc v2.6.3 (again, ancient, I know, but I don't think
> that the version of gcc I have would cause problems getting configure to
> work).
> 
> Does anybody have a suggestion as to what might be causing the problem and
> how to fix it?

Make sure the configure script can write to /tmp.

-- 
Benjamin Krueger

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message