httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Joshua Slive <jos...@slive.ca>
Subject Re: [users@httpd] Frontpage hover buttons and apache 1.3.19 problem
Date Sat, 19 Jul 2003 19:15:15 GMT

On Sat, 19 Jul 2003, Girish Agarwal wrote:

> Hi All,
>        I am using frontpage to design the frontend for
> my website. The webserver is apache 1.3.19 on linux
> red hat 8 machine. I am not able to get the hover
> buttons properly displayed on my linux server.
>        Error_log says:
>
> [Sat Jul 19 15:19:33 2003] [error] (8)Exec format
> error: exec of /usr/local/apache/cgi-bin/fphover.class
> failed
> [Sat Jul 19 15:19:33 2003] [error] [client 10.0.0.1]
> Premature end of script headers:
> /usr/local/apache/cgi-bin/fphover.class.
>
>         Kindly suggest as to how I can display the
> hover buttons on my machine.I also downloaded java on
> linux machine.

The file "fphover.class" is not executable.

The first thing to do is to go
cd /usr/local/apache/cgi-bin/
./fphover.class

Until that gives correct output (starting with a Content-Type: line
followed by a blank line) it has no chance or working in Apache.

Joshua.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message