httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Joshua Slive <jos...@slive.ca>
Subject Re: [users@httpd] Re: users Digest 1 Jul 2003 10:18:05 -0000 Issue 1071
Date Tue, 01 Jul 2003 15:25:54 GMT

On Tue, 1 Jul 2003, Andres wrote:
> > I'm currently using a 2.0.45 binary which causes error every time when
> > Apache server exits in W2K.
> > IS this bug fixed ?
>
> > That sounds like a problem common with bad software firewalls and similar
> software that replaces winsock.  There has been a work-around added
> to 2.0.46 (at the expense of much wose performance), but you are better
> off getting rid of the other buggy software.

> This error occurs when Apache is accessed from the browser in the same
> computer: https://localhost
>
> Do you really think that this is W2K bug ?
> This bug has confirmed by other this list member in a message posted this
> list some time ago.

I never said it was a W2K bug.  I have no idea what is causing your
problem, since your description is not at all detailed.  What is the EXACT
error, and when EXACTLY does it happen?

Joshua.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message