httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From <haze_hutmac...@agilent.com>
Subject RE: [users@httpd] Server not starting -
Date Tue, 08 Jul 2003 21:54:07 GMT
A little more info...
Listen 80
I am logged in as root.
The following shows up in the error log.

[Tue Jul 08 15:51:58 2003] [emerg] (22)Invalid argument: Couldn't set permissions on cross-process
lock; check User and Group directives



-----Original Message-----
From: haze_hutmacher@agilent.com [mailto:haze_hutmacher@agilent.com]
Sent: Tuesday, July 08, 2003 2:19 PM
To: users@httpd.apache.org
Subject: [users@httpd] Server not starting - 


I am attempting to load Apache 2.0 on an HP-UX 10.2 machine. Things appear to load with no
errors. I am using the defaults for everything. 
When I start the server using ./blah/blah/apachectl start no message is returned. The error
log shows that it was unable to write to processes (error emerg 22) and my Netscape browser
returns a TCP_ERROR (server busy, down etc).
Any suggestions would sure be appretiated...
H

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message