httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Brian J. Tarricone" <bj...@ece.cornell.edu>
Subject Re: [users@httpd] really desperate of SSLRequire
Date Wed, 16 Jul 2003 10:18:11 GMT


michael portmann wrote:

>Hi...
>I am really desperate. Since 3 days I try to automate a SSLRequire
>configuration. The really curious thing is that when I type my configuration
>in an editor (vi), the configuration works fine. If I write the same
>configuration from my java application into the configuration file, apache
>says there is a SSLRequire syntax error. But my configuration looks twice
>the same way!!
>
><Directory "/etc">
>     SSLRequire (  %{SSL_CLIENT_S_DN_CN} eq "Peter"  \
>               and %{SSL_CLIENT_S_DN_OU} eq "Test"  \
>               and %{SSL_CLIENT_S_DN_O} eq "XXX" )  \
>               or (%{SSL_CLIENT_S_DN_CN} eq "Carol")
>               and %{SSL_CLIENT_S_DN_OU} eq "Test"  \
>               and %{SSL_CLIENT_S_DN_O} eq "YYY")
></Directory>
>  
>
you have unmatches parentheses: 2 open-parentheses (lines 1 and 4) but 3 
close-parentheses (lines 3, 4, and 6).  also, line 4 does not have its 
newline escaped with a '\'.

    -brian


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message