httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Matt D. Brei" <M...@acs-tech.net>
Subject RE: [users@httpd] Newbie Install Questions
Date Sun, 20 Jul 2003 19:45:31 GMT
Make sure that you have stopped the WWW Publishing, IIS Admin, and HTTP
SSL services.

Matt

-----Original Message-----
From: Joshua Slive [mailto:joshua@slive.ca] 
Sent: Sunday, July 20, 2003 3:41 PM
To: users@httpd.apache.org
Subject: Re: [users@httpd] Newbie Install Questions


On Sun, 20 Jul 2003, David Blomstrom wrote:
> So I'm not sure why I can't view http://localhost/  My hunch is that I
> haven't successfully disabled IIS or I'm hamstrung by some sort of
Windows
> but or security system. Or have I messed up my Apache installation?

Sounds like the right hunch to me.  As long as something is responding
at
http://localhost/ (rather than getting a "host not found" error), that
means you have a web server running already, and you aren't going to
have
much luck installing apache on port 80.

Unfortunately, I don't know much about IIS, so I can't help you get rid
of
it.

Joshua.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server
Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message