httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alfonso Romero <i...@prodigy.net.mx>
Subject Re: [users@httpd] cgi-bin under UserDir
Date Thu, 17 Jul 2003 16:32:14 GMT
MessageMaybe the scripts you´re using don´t have the

print "Content-type: text/plain\n\n";

line.

Regards,

Alfonso

----- Original Message ----- 
  From: Kitch, David 
  To: users@httpd.apache.org 
  Sent: Thursday, July 17, 2003 10:57 AM
  Subject: [users@httpd] cgi-bin under UserDir


  I'm getting "Premature end of script headers" on cgi files under users' public_html directories.
 Here's my current configuration:
  *******************************************************
  UserDir /home/*/public_html

  <Directory /home/*/public_html>
      AllowOverride FileInfo AuthConfig Limit Indexes
      Options MultiViews Indexes FollowSymLinks
      <Limit GET POST OPTIONS PROPFIND>
          Order allow,deny
          Allow from all
      </Limit>
      <LimitExcept GET POST OPTIONS PROPFIND>
          Order deny,allow
          Deny from all
      </LimitExcept>
  </Directory>
  <Directory /home/*/public_html/cgi-bin>
      Options +ExecCGI
  </Directory>

  AddHandler cgi-script .cgi .pl
  *******************************************************
  I've also tried using:

  ScriptAlias /home/*/public_html/cgi-bin

  and

  <Directory /home/*/public_html>
      AllowOverride FileInfo AuthConfig Limit Indexes
      Options MultiViews Indexes FollowSymLinks ExecCGI
  ...
  *******************************************************

  All with the same results.  Any advice?



  Regards,

  David Kitch
  Texas Instruments

Mime
View raw message