httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Subzero" <subz...@spiderweb.tk>
Subject Re: [users@httpd] Problem viewing images
Date Tue, 01 Jul 2003 10:06:12 GMT
*Update
The images for weapons used by players on the server doesn't show either..
I copied it's adress and pasted it in the address field and but could'nt see the first image..
Then i did the same with another image but couldn't see it, same thing when i hit refresh
so i hit refresh again and then it could see the image..
This is wierd..

There are two apache.exe running.. should there be two?

----- Original Message ----- 
  From: Subzero 
  To: users@httpd.apache.org 
  Sent: Tuesday, July 01, 2003 11:58 AM
  Subject: [users@httpd] Problem viewing images


  I have no idea what i have done to make this happen, but it seems like i can't view images
and some html files on my Apache 2.0.46 webserver..

  If i create a new folder and make a index.html file with just some text in it, it works
fine..
  But when the file get's more info in it, then i get "page cannot be found"..
  I tested an IRC stats program which generates a page with statistics from an irc channel,
i couldn't see the index.html it made, so i copied everything over to another webserver and
it worked fine there..

  And now the images in my CS server statistics (Psychostats www.psychostats.com) can't be
seen either..
  It's mainly one image that i can't see.. so i copied the adress to it and entered that in
the address field but i couldn't see it there either..
  But, when i removed the http:// i could see it..

  Nothing about this in the error.log

  In access.log i have:
  192.168.0.2 - - [01/Jul/2003:11:37:23 +0200] "GET /stats/cstitle.gif HTTP/1.1" 200 8443
  192.168.0.2 - - [01/Jul/2003:11:37:28 +0200] "GET /stats/cstitle.gif HTTP/1.1" 200 8443

  Does anyone know what might be wrong?

  Apache 2.0.46
  Windows 2000 Advanced Server

Mime
View raw message