httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jeff Cohen" <supp...@gej-it.com>
Subject RE: [users@httpd] VirtualHost qeustion
Date Thu, 03 Jul 2003 19:03:23 GMT
Why won't you just point all addreses to the same external IP address and
map that external address into one internal address and use: 

NameVirtualHost 10.0.0.50:80

<VirtualHost 10.0.0.50:80>
         ServerAdmin serveradmin@domain1.com
         DocumentRoot /usr/local/httpd/htdocs/domain1
         ServerName www.domain1.xom
         ErrorLog /var/log/httpd/error_log
 </VirtualHost>

 <VirtualHost 10.0.0.50:80>
         ServerAdmin serveradmin@domain2.com
         DocumentRoot /usr/local/httpd/htdocs/domain2
         ServerName www.domain2.com
         ErrorLog /var/log/httpd/error_log
 </VirtualHost>
 
 <VirtualHost 10.0.0.50:80>
         ServerAdmin serveradmin@domain3.com
         DocumentRoot /usr/local/httpd/htdocs/domain3
         ServerName www.domain3.xom
         ErrorLog /var/log/httpd/error_log
 </VirtualHost>


Check to fit this config to your and it should work properly.

All the best,
Jeff Cohen
Support@GEJ-IT.com
Tel. (416) 917-2324
www.GEJ-IT.com
GEJ-IT Networks!



> -----Original Message-----
> From: craig [mailto:craig] On Behalf Of Craig Steffler
> Sent: Thursday, July 03, 2003 9:55 AM
> To: users@httpd.apache.org
> Subject: [users@httpd] VirtualHost qeustion
> 
> I have 3 domains going to the same system and am using the VirtualHost
> directives for 2 of the 3 domains.
> 
> The problem I'm having is that all 3 sites all point to the main site
> instead of their specific sites.
> 
> The excerpt from my httpd.conf has:
> <VirtualHost 10.0.0.50>
>         ServerAdmin serveradmin@domain2.com
>         DocumentRoot /usr/local/httpd/htdocs/domain2
>         ServerName www.domain2.com
>         ErrorLog /var/log/httpd/error_log
> </VirtualHost>
> 
> <VirtualHost 10.0.0.51>
>         ServerAdmin serveradmin@domain3.com
>         DocumentRoot /usr/local/httpd/htdocs/domain3
>         ServerName www.domain3.xom
>         ErrorLog /var/log/httpd/error_log
> </VirtualHost>
> 
> I've done the DNS to point to the proper address. I've included the
> references in the /etc/hosts file.
> I've also done the following:
> ifconfig eth0:0 10.0.0.50
> ifconfig eth0:1 10.0.0.51
> route add -host 10.0.0.50 dev eth0:0
> route add -host 10.0.0.51 dev eth0:1
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message