httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From mark <m...@markvliegenthart.com>
Subject [users@httpd] httpd works, no errors but can not get html page in browser
Date Tue, 03 Jun 2003 20:34:31 GMT
Hi,

I have just installed httpd-2.0.45 with no options in ./configure

Only a few changes made in the default httpd.conf:
User wwwrun
Group nogroup
ServerName 192.168.1.193:80

I use Linux, SuSE 6.2 (original) but upgraded the kernel to 2.4.20.

Output error_log: after starting httpd:
[Tue Jun 03 22:26:15 2003] [notice] Apache/2.0.45 (Unix) configured -- 
resuming normal operations

Output access_log
127.0.0.1 - - [03/Jun/2003:22:09:09 +0200] "GET / HTTP/1.0" 200 1968
192.168.1.193 - - [03/Jun/2003:22:09:32 +0200] "GET / HTTP/1.0" 200 1968

but i don't get any thing on either my browser on 192.168.1.193 or even on 
the server using lynx:
Looking up localhost first.
Looking up localhost.
Making HTTP connection to localhost.
Sending HTTP request.
HTTP request sent; waiting for response.
Alert!: Unexpected network read error; connection aborted.
Can't Access `http://localhost/'
Alert!: Unable to access document.

lynx: Can't access startfile
(same if i use the 192.1.168.193 instead of localhost)

Has anyone got an idea what this can be? I'm boggled....

Thanks & Cheers
Mark



---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message