httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ramon Kagan <rka...@YorkU.CA>
Subject [users@httpd] Apache2, cache not working
Date Tue, 06 May 2003 16:38:47 GMT
HI,

apache 2.0.45
debian 3.0r1
kernel 2.4.20

I've setup apache2 as a reverse proxy.  I noticed that it isn't caching
anything.  Here is the setup for the cache, any ideas?

<IfModule mod_proxy.c>

        ProxyRequests On

        <Proxy *>
                Order allow,deny
                Allow from all
        </Proxy>

        ProxyVia On

        CacheRoot "/var/cache/apache2/proxy"
        CacheSize 10000
        CacheGcInterval 1
        CacheMaxExpire 1
        CacheLastModifiedFactor 0.1
        CacheDefaultExpire 1
        CacheDirLevels 2

</IfModule>

Thanks in advance,

Ramon Kagan
York University, Computing and Network Services
Unix Team -  Intermediate System Administrator
(416)736-2100 #20263
rkagan@yorku.ca

-------------------------------------
I have not failed.  I have just
found 10,000 ways that don't work.
	- Thomas Edison
-------------------------------------

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message