httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Joseph A Nagy Jr <joseph_a_nagy...@charter.net>
Subject Re: [users@httpd] Apache 1.3.27 not loading index.shtml
Date Sun, 11 May 2003 17:26:44 GMT
Eric Wagar wrote:
> I have installed Apache 1.3.27 on Solaris 9 last night.  I also installed
> mod_perl statically, and mod_frontpage and php dynamically.
> 
> The install saved my original httpd.conf, and I only added the lines for the
> loadmodules.  After I got the complete install working last night, I go to
> bed.  Sometime about 1am, the server was rebooted, for unknown reasons.
> 
> Now after that reboot, Apache (and modules) run, but, Apache is seemingly
> ignoring the DirectoryIndex.  My DirectoryIndex says
> DirectoryIndex index.shtml index.html index.htm
> With only index.shtml the only file we use.
> 
> The Apache server will return nothing *unless* index.shtml is *explicitly
> defined in the URL.
> 
> Looking in the logs, both access and error, shows nothing.  No request for
> /, but a request for index.shtml show all related files in the access log.
> 
> Any pointers would be great.
> 
> Thanks
> eric

Have you checked the AddType and AddHandler sections?


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message