httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Joseph A Nagy Jr <joseph_a_nagy...@charter.net>
Subject Re: [users@httpd] Very strange problem with apache, please help me !
Date Thu, 08 May 2003 01:00:41 GMT
Michel Perez wrote:
> 
> Greetings,
> 
> I have Linux Redhat 7.1, and Apache 1.3.22, and suddenly the web service 
> stops, and I tried to start and says "OK", after I did httpd status, and 
> says the following message:
> "httpd dead but pid file exits"
> I deleted the file at /var/run/httpd.pid and gaves me another message
> "httpd dead and subsystem locked"

Odd message. Have you checked error.log?

> Finally, I decideI upgrade to the apache 1.3.27 version, and doesn't 
> work, it has the same problem.
> I  don't know what to do...
> I did /usr/sbin/httpd -t and the syntaxis is ok
> 
> Thank you very much for your help
> 
> Michel
<snip>
  How big is your access.log file? Have you tried clearing it out? I run 
RedHat 7.2 with Apache 1.3.27 and have had no problems like that (my 
other problems consisted of other applications snagging the port(s) I 
tried to used).


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message