httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From WC -Sx- Jones <li...@insecurity.org>
Subject Re: Re[2]: [users@httpd] Installing and configuring Apache2 to work with *Subst* Directories...
Date Mon, 26 May 2003 17:48:14 GMT
[I choose to respond to this post,
never mind about my question of why
can't you use the 'real' drive]

See below -

On Monday, May 26, 2003, at 09:25  AM, Victor B. Gonzalez wrote:
... parts edited out ...
> Duplicated Z:/Apache/conf/mime.types.default
>  to Z:/Apache/conf/mime.types
> Successfully removed Z:\Apache\conf\InstallConf.awk
>
>
...
> "Could not start the Apache2 service on Local Computer (I am the only
> admin on the box) Error 3: The system cannot find the path specified.


Don't you feel the Z drive must be mounted and available at all times?  
When your script finishes it [the drive] is likely unmounted...

Have you done this with other Apache installs and did those drives stay 
mounted?

???

http://insecurity.org/
_Sx____________________
  ('>    iudicium ferat
  //\   Have Computer -
  v_/_    Will Hack...

               \|/ ____ \|/
               "@'/ .. \`@"
               /_| \__/ |_\
                  \__U_/


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message