httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Witham, Darren (Contractor)" <wit...@bp.com>
Subject [users@httpd] SSL/mod_deflate
Date Fri, 02 May 2003 14:39:32 GMT
Hi,


   I recently tried to incorporate mod_deflate into my Apache 2.0.44 server
running on Windows so that everything other than images was compressed on
output using the following bulk standard declaration in my httpd.conf :

<Location />

   # Insert deflate filter

   SetOutputFilter DEFLATE

   # Don't compress images

   SetEnvIfNoCase Request_URI \
    \.(?:gif|jpe?g|png)$ no-gzip dont-vary

  # Make sure proxies don't deliver the wrong content

   Header append Vary User-Agent env=!dont-vary

</Location>



 Under my configuration mod_deflate and SSL seem to work fine independently
but when used together I get odd behaviour whereby some pages of my app
freeze. It is not a case of nothing works at all - just what would appear to
be random hanging, sometimes a page that froze before would appear to load
correctly another time. 

  The pages I am calling are relatively complex jsp's, xsl, soap calls etc
so the problem could be occuring anywhere. I would be interested to know if
I missed anything noteable in configuring mod_deflate or if there are any
known issues regarding using mod_deflate with SSL ? The various logs I
generate appear to give me no clues whatsoever and the entries in them stop
at the point the app freezes.
 

Thanks in advance

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message