httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sander Holthaus - Orange XL" <i...@orangexl.com>
Subject RE: [users@httpd] https not working for MSIE.
Date Wed, 14 May 2003 19:34:16 GMT
OK, from what I can see, try putting this in your httpd.conf:

BrowserMatch \bMSIE [4-5] nokeepalive downgrade-1.0 force-response-1.0
BrowserMatch \bMSIE ssl-unclean-shutdown

(should be there though not in an optmial or 100% working form. The above
lines solved problems for me).

But, https://ecs.csus.edu/ worked here perfectly in MSIE 6, though the
certificate is not valid.

Kind Regards,
Sander Holthaus


-----Original Message-----
From: kulkarni veena [mailto:veenacsus@yahoo.com] 
Sent: woensdag 14 mei 2003 21:03
To: users@httpd.apache.org
Subject: Re: [users@httpd] https not working for MSIE.


Hello,

I do not see any entry for ssl connection in
access_log, error_log nor ssl_request_log.

But i do see request for http connection . Here is the
access_log:

Access log is:

[**MSIE] 
130.86.72.20 - - [13/May/2003:13:20:00 -0700]
"GET / HTTP/1.1" 304 0
130.86.72.20 - - [13/May/2003:13:20:00 -0700] "GET /apache_pb2.gif HTTP/1.1"
304 0 130.86.72.20 - - [13/May/2003:13:20:07 -0700] "GET /about.htm
HTTP/1.1" 304 0

[**NETSCAPE] 
130.86.71.139 - - [13/May/2003:13:23:48
-0700] "GET / HTTP/1.0" 304 0
130.86.71.139 - - [13/May/2003:13:23:51 -0700] "GET /
HTTP/1.0" 304 0
130.86.71.139 - - [13/May/2003:13:23:51 -0700] "GET /apache_pb2.gif
HTTP/1.0" 304 0 130.86.71.139 - - [13/May/2003:13:23:58 -0700] "GET
/login.htm HTTP/1.0" 200 289 130.86.71.139 - - [13/May/2003:13:23:59 -0700]
"GET /apache_pb2.gif HTTP/1.0" 200 2414 130.86.71.139 - -
[13/May/2003:13:24:03 -0700] "GET /newuser.htm HTTP/1.0" 200 339
130.86.71.139 - - [13/May/2003:13:24:10 -0700] "GET /about.htm HTTP/1.0" 304
0

My testpage URL once again is:

http://hawk.ecs.csus.edu
https://hawk.ecs.csus.edu

--veena


--- Joseph A Nagy Jr <joseph_a_nagy_jr@charter.net>
wrote:
> Sander Holthaus - Orange XL wrote:
> > It SHOULD in the ssl-log. If it isn't, then this
> is probably not an
> > Apache-issue.
> > 
> > Kind regards,
> > Sander Holthaus
> <snip>
> 
> I agree, but I wasn't able to connect with Opera 6 (Identifing as MSIE
> 5.0) or Mozilla1.3, so I'm not so sure this is
> entirely a client side 
> issue (the link I was sent was http and not https
> though)
> 
> 
> 
>
---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the
> Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for
> more info.
> To unsubscribe, e-mail:
> users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest:
> users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail:
> users-help@httpd.apache.org
> 


__________________________________
Do you Yahoo!?
The New Yahoo! Search - Faster. Easier. Bingo.
http://search.yahoo.com

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message