httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Joshua Slive <jos...@slive.ca>
Subject Re: [users@httpd] Virtual Hosting problem
Date Mon, 21 Apr 2003 20:59:46 GMT

On Mon, 21 Apr 2003, Sparky Kopetzky wrote:

> I replaced the '*' on NameVirtualHost and I now get this error:
>
> Starting httpd: [Mon Apr 21 15:24:41 2003] [warn] NameVirtualHost
> 208.252.219.240:80 has no VirtualHosts
>
> Yet there are two Virtual Hosts:
>
> #<VirtualHost *>
> #    ServerName www.blackmesa-isp.net
> #    ServerAdmin webmaster@blackmesa-isp.net
> #    DocumentRoot /var/www/html
> #</VirtualHost>
>
> #<VirtualHost *>
> #    ServerAdmin webmaster@emsbureau.com
> #    ServerName www.emsbureau.com
> #    DocumentRoot /httpd/development
> #</VirtualHost>
>
> I had to comment them out to get the server back running.

Have you read the name virtual hosting docs?

They tell you that the argument to the <VirtualHost> directive must match
the argument to the NameVirtualHost directive.  In other words,
replace ALL the "*"s by the appropriate IP address.

Joshua.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message