httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Joshua Slive <jos...@slive.ca>
Subject RE: [users@httpd] Problem getting SSI working on Apache 1.3
Date Wed, 02 Apr 2003 23:00:27 GMT

On Wed, 2 Apr 2003, Nicoll, Alan wrote:

> Here's the section from httpd.conf followed closely by the web page I'm
> using to test the SSI directives:
> ----------------------------------------------------------------------
> <Directory "/usr/local/apache/htdocs">
>     Options Indexes FollowSymLinks MultiViews +Includes ExecCGI

> <p align="justify">This is some text just to check that the page is
> working.</p>
> <!--#exec cgi="/cgi-bin/mcount.cgi" -->
> <!--#echo var="DATE_LOCAL" -->
> </body>
> </html>
> ------------------------------------------------------------------------
>
> When I view the web page all I see is the text checking that the page is
> working; nothing else.  I'm expecting to see a hit counter and todays date.
>
> Do I have to repeat these options for each subdirectory of htdocs?

No.  But a few points:

1. When you view-source, can you still see the SSI directives in the shtml
file?

2. What, exactly, is the name and pathname of the file?

3. I don't see the AddType directive; what does that look like?

Joshua.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message