httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Richard Crawford <rcrawf...@unexmail.ucdavis.edu>
Subject Re: [users@httpd] RESOLVED (sort of): Re: [users@httpd] Basic Authentication with Apache 2.44 on Solaris 8 doesn't appear to work
Date Mon, 28 Apr 2003 20:17:36 GMT
Thanks for the tip.  Unfortunately, it didn't work.

I'm learning that the intermingling of JRun and Apache is a bizarre 
labyrinthine construct of entangled processes and servers, maintaining a 
delicate balance that will crash your web services app if you look at them 
funny.  Gah.


At 03:40 PM 4/28/2003 -0400, you wrote:

>Have you tried changing the order that the jrun_module is loaded/added?
> From what I can tell, Apache runs the HTTP requests through the modules, in
>the order they were loaded.  You might want to double check that mod_auth
>(or whichever auth mod you are using) is loaded/added before jrun_module.
>Or vice-versa.
>
>I had problems with php not parsing content on ssl sites, and it turned out
>that the order of mod_ssl and php mattered.
>
>Of course, be sure to restart apache after httpd.conf changes.
>
>-Jacob


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message