httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "CHAN Chi Wai [CW-CC]" <chi...@vtc.edu.hk>
Subject [users@httpd] auth_ldap_module
Date Sun, 13 Apr 2003 15:53:52 GMT

<BODY><TABLE width="100%">
<TBODY>
<TR>
<TD dir=ltr>
<P><FONT face="Courier New,Courier,mono">Platform: Apache 2.0.45 W2K binary package<BR><BR>httpd.conf:<BR>LoadModule
auth_ldap_module modules/mod_auth_ldap.so<BR>LoadModule ldap_module modules/util_ldap.so<BR>&lt;Location
"/usr/local/apache2/htdocs/foo"&gt;<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
Order allow,deny<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Allow from all<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
AuthType Basic<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; AuthLDAPURL ldap://myldap.com:389/dc=mysite.com?uid<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
AuthName "Internal Staff Access Only"<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
require group cn=InternalStaff,ou=SGroups,o=mysite.com<BR>&lt;/Location&gt;<BR><BR>All
Netscape LDAP sdk libraries are copied to "Winnt\system32"<BR>ssl3.dll<BR>nss3.dll<BR>nsldapssl32v50.dll<BR>nsldappr32v50.dll<BR>liblds4.dll<BR>libplc4.dll<BR>libnspr4.dll<BR><BR>
No any authenication window is displayed but I can access the page directly. The access and
error log don't have any entry about auth_ldap module.&nbsp; How can I trace the problem?<BR></FONT></P></TD></TR></TBODY></TABLE>
<TABLE cellSpacing=1 cellPadding=2 width="100%" border=0>
<TBODY>
<TR>
<TD></TD></TR></TBODY></TABLE>
<TABLE cellSpacing=1 cellPadding=2 width="100%" border=0>
<TBODY>
<TR>
<TD></TD></TR></TBODY></TABLE>
<SCRIPT>
var doc = document
var form = document.form
var form1 = document.form1
var form2 = document.form2
var errno = 0

arg=window.location.search;//AK
if (!refreshing) {
  if (arg.length > 6 && arg.substring(0, 7) == 'bgcolor')
    color(arg.substring(8, arg.length))
  f = eval('parent.' + self.name + 'Init')
  if (f)
    f()
}
</SCRIPT>

<TABLE width="100%">
<TBODY>
<TR>
<TD dir=ltr>
<P><FONT face="Courier New,Courier,mono">Platform: Apache 2.0.45 W2K binary package<BR><BR>httpd.conf:<BR>LoadModule
auth_ldap_module modules/mod_auth_ldap.so<BR>LoadModule ldap_module modules/util_ldap.so<BR>&lt;Location
"/usr/local/apache2/htdocs/foo"&gt;<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
Order allow,deny<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; Allow from all<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
AuthType Basic<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp; AuthLDAPURL ldap://myldap.com:389/dc=mysite.com?uid<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
AuthName "Internal Staff Access Only"<BR>&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;&nbsp;
require group cn=InternalStaff,ou=SGroups,o=mysite.com<BR>&lt;/Location&gt;<BR><BR>All
Netscape LDAP sdk libraries are copied to "Winnt\system32"<BR>ssl3.dll<BR>nss3.dll<BR>nsldapssl32v50.dll<BR>nsldappr32v50.dll<BR>liblds4.dll<BR>libplc4.dll<BR>libnspr4.dll<BR><BR>
No any authenication window is displayed but I can access the page directly. The access and
error log don't have any entry about auth_ldap module.&nbsp; How can I trace the problem?<BR></FONT></P></TD></TR></TBODY></TABLE>
<TABLE cellSpacing=1 cellPadding=2 width="100%" border=0>
<TBODY>
<TR>
<TD></TD></TR></TBODY></TABLE>
<TABLE cellSpacing=1 cellPadding=2 width="100%" border=0>
<TBODY>
<TR>
<TD></TD></TR></TBODY></TABLE>
<SCRIPT>
var doc = document
var form = document.form
var form1 = document.form1
var form2 = document.form2
var errno = 0

arg=window.location.search;//AK
if (!refreshing) {
  if (arg.length > 6 && arg.substring(0, 7) == 'bgcolor')
    color(arg.substring(8, arg.length))
  f = eval('parent.' + self.name + 'Init')
  if (f)
    f()
}
</SCRIPT>
</BODY>


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message