httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jeff Cohen" <supp...@gej-it.com>
Subject RE: [users@httpd] Installation of Apache on Windows ME...
Date Sat, 19 Apr 2003 20:32:27 GMT
Make sure your friend doesn't run any firewalls or McAfee AV.
Jeff Cohen

> -----Original Message-----
> From: Jonathan Villa [mailto:jvilla@isdesigndev.com]
> Sent: Friday, April 18, 2003 5:01 PM
> To: users@httpd.apache.org
> Subject: [users@httpd] Installation of Apache on Windows ME...
> 
> I am trying to help someone install Apache 2.0.43 on Windows ME (trying
> to do this via Instant Messenger).
> 
> 
> Well, we have walked through the installation many, many, times and
> everytime, when http://localhost used in the web browser
> 
> The result is an empty page.  There is also no error or access log in
> /logs.
> 
> Make any sense to anyone or anyone have an idea?
> 
> -Jonathan
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message