httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Steven Garrett <Stev...@cometsystems.com>
Subject RE: [users@httpd] customlog pipe file does not work
Date Mon, 17 Mar 2003 22:08:50 GMT
do you have the following things defined in your virtual host:

   ScriptAlias /<directory> /home/apache/<directory>
   AddHandler cgi-script .cgi
        <Directory /home/apache/<directory>>
        Options ExecCGI FollowSymLinks
        </Directory>

-----Original Message-----
From: Nirjhareswar Banerjee [mailto:nirjhareswar@radixtechnologies.com]
Sent: Monday, March 17, 2003 4:54 PM
To: users@httpd.apache.org
Subject: [users@httpd] customlog pipe file does not work


would anyone help me solving a problem for customlog pipe to a cgi file? 
the file is working perfectly when i execute the same from command 
prompt, but its not at all working when i call that by customlog | in my 
virtual host config section.

Please help me......


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message