httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From juanca <jua...@sat.com.py>
Subject [users@httpd] I`m still having problems trying to get my virtual host to work
Date Fri, 28 Mar 2003 18:43:30 GMT
hi all 

I`m still having problems with my virtual host, I mean I added the new virtual 
host in my apache, but It always search my main domain, Why this is happenig, 
`cos I didn`t happend the same thing when I added the others virtualdomains, 
here is my example, when I put the url www.virtualdomain.com It shows me my 
maindomain again, 
<VirtualHost www.maidomain.com:80>
    ServerAdmin webmaster@maindomain.com
    DocumentRoot /var/www/maindomain.com
    User maindomain.com
    Group maindomain.com
    ServerName www.maindomain.com
    ErrorLog /var/log/apache/maindomain.com-error.log
    CustomLog /var/log/apache/maindomain.com-access.log common
</VirtualHost>

<VirtualHost www.virtualhost.com:80>
    ServerAdmin webmaster@virtuahost.com
    DocumentRoot /var/www/virtualhost.com
    User virtualhost
    Group virtualhost
    ServerName www.virtualhost.com
    ErrorLog /var/log/apache/virtualhost.com-error.log
    CustomLog /var/log/apache/virtualhost.com-access.log common
</VirtualHost>


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message