httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rus Foster <r...@fsck.me.uk>
Subject [users@httpd] png extension automatically added?
Date Tue, 18 Mar 2003 18:02:54 GMT
Hi All,
 I've got a weird problem and I'm not sure what is going on. I have a user
that has ~/public_html and the HTML in his index.html

<img src="./images/vcss">

The actual file itself it vcss.png and it you goto
servername.65535.net/~username the image displays.

However if you put the same code in a virtual host (with the file vcss.png
in Documentroot/images/) it doesn't show and I get the following in
error_log

[Tue Mar 18 17:33:44 2003] [error] [client 212.228.25.203] File does not
exist: /home/username/domain.com/images/vcss

Which itself is true as the file is called vcss.png. However why does it
work as a public_html but not a virtualhost. Is it something to do with
mod_userdir?

Sorry if this is a bit bitty I'm just confused over this one

Rgds

Rus
--
http://www.65535.net | MSN: support@65535.net | e: rghf@65535.net
                  "More bits for your bite"
        Lifetime FreeBSD + Linux Hosting and Shell Accounts
             Please respect RFC1855 and don't top post

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message