httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jeff Cohen" <apa...@gej-it.com>
Subject RE: [users@httpd] Empty file in browser
Date Thu, 06 Mar 2003 05:14:05 GMT
Check you browser's proxy settings.
Jeff Cohen

> -----Original Message-----
> From: Razvan Costea-Barlutiu [mailto:cbrazvan@laitek.com]
> Sent: Wednesday, March 05, 2003 2:15 PM
> To: users@httpd.apache.org
> Subject: [users@httpd] Empty file in browser
> 
> Hello all...
> 
> [Apache 2.0.43, winXP]
> 
> I have a problem I can't solve for a couple of hours now.
> When trying to access a file in the document directory tree, I get always
> an empty file, with no content in my browser.
> The directory configuration is pristine:
> <Directory />
>    Allow from my_ip #(or all)
> </Directory>
> 
> In the log files I get no error:
> [05/Mar/2003:20:54:35 +0200] "GET /Pratomases1.xml HTTP/1.1" 200 0
> 
> even worst, that file does not even exist, it should be 404. But the same
> thing happens goes for existing files too.
> 
> It might be I am missing something obvious, but can anybody give me a
> direction?
> 
> TIA.
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message