httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Joseph Mello" <jme...@avemariafoundation.org>
Subject RE: [users@httpd] Problem starting apache
Date Fri, 14 Feb 2003 13:26:52 GMT
Thank you.

that worked.

JM




-----Original Message-----
From: Dave Floyd [mailto:dave.floyd@pa.press.net]
Sent: Thursday, February 13, 2003 5:34 PM
To: users@httpd.apache.org
Subject: Re: [users@httpd] Problem starting apache


>In trying to restart apache (it has been up and running for about 
>two months), I recieve an error:
>
>fatal: libexpat.so.0: open failed: No such file or directory
>
>What steps can I take to fix this?
>
>Thanks,
>JM
>

Joseph,
	I have come across this once or twice when trying to restart 
apache, erroneously as the wrong user. It is related to the erroneous 
user not having the correct PATH envionment variable defined. I find 
it a good reminder to check my used id.

rgds
dave

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message