httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Peter Janett" <mli...@newmediaone.com>
Subject [users@httpd] libexpat.so.0 error unless Apache started by root user
Date Thu, 13 Feb 2003 06:59:47 GMT
I'm running Red Hat 7.2, php-4.2.3, expat-1.95.4.

When I start Apache as root, it starts fine.

But, my startups scripts fail, as does starting apache from a non root user,
with the following error:

"bin/httpd: error while loading shared libraries: libexpat.so.0: cannot open
shared object file: No such file or directory"

I can find a sys link (libexpat.so.0) and the file it links to in
/usr/local/lib.  The permissions seem to be fine on the file, so maybe it's
a question of it being in the user paths.

Any help appreciated.

Peter Janett

New Media One Web Services
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
New Upgrades Are Now Live!!!
Windows 2000 accounts - Cold Fusion 5.0 and Imail 7.1
Sun Solaris (UNIX) accounts - PHP 4.1.2, mod_perl/1.25,
Stronghold/3.0 (Apache/1.3.22), MySQL 3.23.43
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
PostgreSQL coming soon!

http://www.newmediaone.net
webmaster "at" newmediaone.net
(303)828-9882



---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message