httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From <sys...@eluminoustechnologies.com>
Subject Re: [users@httpd] image download...
Date Mon, 17 Feb 2003 18:12:56 GMT
Thankx for the reply.

It's not just me who experience the problem. Others too experience the same
problem. I have also checked the image folder. I also checked the error_log
and access_log file. I noticed that not all images where downloaded. Also it
showed me no error for images not been downloaded nor anything in access_log
file.

Thank you

Tina...


----- Original Message -----
From: "pete rippe" <cancerouspete@cox.net>
To: <users@httpd.apache.org>
Sent: Monday, February 17, 2003 11:25 PM
Subject: Re: [users@httpd] image download...


> Is it just you who have experienced that problem, or other people
> complained as well? If its just you, i'd probably check what browser you
> are using, or something mainly on the client side. If multiple people
> have complained, do a 'tail -f access_log' which will open the last
> lines of the log, and as requests come in, you will see them updated as
> it goes. Now just load one of the sites that has problems, and see all
> the requests that come in, and check that each image request that should
> be in the page actually are even being noticed. Do the images that don't
> get downloaded display as like 'X'd boxes (like, the image doesnt
> exist), or are they just shown as place markers and your browser is
> still trying to load them? A bit more info on your apache config would
> be nice, but its possible that its set up to not handle as many requests
> per thread or process (again, depending how you have it setup) so
> something is just getting dropped as apache doesnt want to handle that
> many requests. I'm not sure how much that helped, but thats just my input.
>
> --Pete
>
>
> system@eluminoustechnologies.com wrote:
>
> >Hello All,
> >
> >I am using redhat 7.3 with apache on my webserver. I could always see
that
> >my websites hosted on my webserver do not download all the images of
> >website. I have to refresh the page number of times to see all the images
in
> >the browser. The size of the images is not more than 10K. Is this my
server
> >problem or I have missed anything in the configuration of apache?
> >
> >Regards,
> >
> >Tina...
> >
> >
> >
> >---------------------------------------------------------------------
> >The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server
Project.
> >See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> >To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> >   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> >For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
> >
> >
> >
> >
>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>
>
>



---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message