httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jeff Cohen" <apa...@gej-it.com>
Subject RE: [users@httpd] no services installed
Date Sat, 08 Feb 2003 03:42:14 GMT
It should be "Apache2" not "Apache 2"

All the best,
Jeff Cohen

> -----Original Message-----
> From: omateta@canada.com [mailto:omateta@canada.com]
> Sent: Friday, February 07, 2003 7:42 PM
> To: users@httpd.apache.org
> Subject: [users@httpd] no services installed
> 
> I have installed Apache on win 2000pro. and i am
> getting the following message;
> system cannot find the file specified:no installed
> services named "Apache 2"
> O. Mateta
> 
> 
> __________________________________________________________
> Get your FREE personalized e-mail at http://www.canada.com
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message