httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Dietmar.Muel...@eurotours.at
Subject [users@httpd] Antwort: [users@httpd] apache 1.3.27/netscape 4.76 frame display problem
Date Thu, 16 Jan 2003 15:50:16 GMT

Use

DefaultType text/html

in httpd.conf

Dietmar





"Shah, Kishor (Kishor)" <kishorshah@lucent.com> am 16.01.2003 16:47:12

Bitte antworten an users@httpd.apache.org

An:    "'users@httpd.apache.org'" <users@httpd.apache.org>
Kopie:
Thema: [users@httpd] apache 1.3.27/netscape 4.76 frame display problem



Hello,

I am running into a display problem when accessing an URL.

Environment: I am running apache 1.3.27 and accessing an URL with Netscape
4.76. In one of the frames, the browser is displaying the html source.

I am not having this problem when using IE 5.5 and accessing the same URL.

I also do not have this problem with apache 1.3.14 and going thru either IE
or NS.

If anyone has experinced this or problem and solved, pls let me know.

Thanks,

Kishor


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org








---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message