httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Kevin A Sesock/cis/evp/Okstate" <ses...@okstate.edu>
Subject [users@httpd] LDAP Authentication
Date Tue, 21 Jan 2003 15:08:58 GMT
Greetings all:

I hate to bother everyone here, with what will probably end up being a 
trivial and minor issue, but I must admit, I am at my wit's end.

After spending the last several days attempting to get mod_auth_ldap to 
work with a badly managed NDS LDAP server, I finally found a work around, 
in that we also have an LDAP server with 1 level, for purposes similar to 
what I'm doing (We call it the workforce tree).

Unfortunately, I can't get to the authentication page anymore. I keep 
receiving Server 500 errors. My error.log file looks like this:

/webaim/* is what I'm attempting to protect.

[Fri Jan 17 14:38:25 2003] [notice] Child 2468: All worker threads have 
exited.
[Fri Jan 17 14:38:25 2003] [notice] Child 2468: Child process is exiting
[Fri Jan 17 14:38:26 2003] [crit] [client 139.78.31.20] configuration 
error:  couldn't check user.  No user file?: /webaim/index.htm, referer: http://webaim2.su.okstate.edu/

After corresponding with Muquit, of mod_auth_ldap fame, he determined that 
any further problems were simply misconfigurations elsewhere, unrelated to 
the mod. I'm still not sure, and am unable to find any archives that 
express a similar issue.

Thank you for your assistance.

Kevin A. Sesock, A+, NET+, CNA
Deskside Computer Support Specialist
Student Disability Services
SLA Program
Computing Information Services
Oklahoma State University

"This is the theory that Jack built. This is the flaw that lay in the 
theory that Jack built. This is the palpable verbal haze that hid the flaw 
that lay in..." -Anon.
Mime
View raw message