httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Aman Raheja <amanapa...@netscape.net>
Subject Re: [users@httpd] problem...
Date Tue, 07 Jan 2003 13:52:38 GMT
It'll be easier to point out what's wrong if you could show the 
configuration lines for VH.
Regards
Aman


simona@adria-web.com wrote:

>Hi everybody!
>I have got a server running slack8.1 with apache 1.3.27.
>I only had one virtualhost configured until today. I had to add a second
>one, but when I enter the web address on a browser I can only see the first
>vistrualhost. If I turn them, I see the first of them even if I ask for the
>second.
>Can someone help me?
>Thank you
>Simona
>
>
>
>
>
>---------------------------------------------------------------------
>The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
>See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
>To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
>For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>  
>

-- 
Your favorite stores, helpful shopping tools and great gift ideas. 
Experience the convenience of buying online with Shop@Netscape! 
http://shopnow.netscape.com/



---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message