httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jirka Vejrazka" <...@writeme.com>
Subject Re: [users@httpd] 2.x and mod_ssl
Date Tue, 21 Jan 2003 19:24:39 GMT
> Can anyone point me in the right direction on this?
>
> I compiled 2.0.43 Apache on Solaris 2.8, using this configure command:
>
> ./configure --prefix=/opt/apache/apache-2043 --enable-mods-shared=most
> --enable-ssl=shared --with-ssl=/usr/local/ssl
>
> OpenSSL 0.9.6c is in /usr/local/ssl. (I know... I need to upgrade it)
>
> When I try to launch Apache in SSL mode, I get this error:
>
> Cannot load /opt/apache/apache-2043/modules/mod_ssl.so into server:
> ld.so.1: /opt/apache/apache-2043/bin/httpd: fatal: relocation error:
> file /opt/apache/apache-2043/modules/mod_ssl.so: symbol X509_INFO_free:
> referenced symbol not found
>
> Has anyone seen this before?

  I've had the same problem on Solatis 8 and (I'm not 100% sure) I believe that recompiling
OpenSSL libraries with "config shared" instead of pure "config" solved the problem. Of course,
Apache had to be recompiled then.

  Jirka Vejrazka
-- 
__________________________________________________________
Sign-up for your own FREE Personalized E-mail at Mail.com
http://www.mail.com/?sr=signup

Meet Singles
http://corp.mail.com/lavalife


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message