httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Gary Turner <kk...@sbcglobal.net>
Subject Re: [users@httpd] Webpage being displayed improperly
Date Tue, 07 Jan 2003 04:55:34 GMT
Francis McIsaac wrote:

>http://24.71.117.237
>
>Steven Pierce wrote:
>
>>  Francis, Please post a link to the site so it can be looked at.
>> There is something else going on.
>> Steven
>> *********** REPLY SEPARATOR ***********
>>
>> On 1/6/2003 at 10:32 PM Francis McIsaac wrote:
>>
>>              Hi.  I am having trouble getting a page to display
>>      properly.
 <snip>
>>      The code is written as:
>>
>>      <td align="center"><img src="photos/pics/headbanner.jpg"
>>      alt="Head Banner"></td>
>>
>>      And gets changed to this when the server sends the page:
>>
>>      <td align="center"><!-- src="photos/pics/headbanner.jpg"
>>      alt="Head Banne--></td>
>>
<snip>

Looks OK here.  Source seems to match.

	<td align="center"><img src="photos/pics/headbanner.jpg" alt="Head
Banner"></td>
--
gt                  kk5st@sbcglobal.net
 If someone tells you---
 "I have a sense of humor, but that's not funny." 
                                  ---they don't.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message