httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Future Shock Business Solutions <futuresh...@shaw.ca>
Subject Re: [users@httpd] Apache 2.0.44 / WIN98 upgrade issues
Date Tue, 21 Jan 2003 20:06:52 GMT
FWIW, this has been reported as a bug
http://nagoya.apache.org/bugzilla/show_bug.cgi?id=16288

I did not send it in, but thought after sending my original message to the
group here, I'd go check bugtraq, and lo and behold.

Cheers,
Eric


----- Original Message -----
From: "Future Shock Business Solutions" <futureshock@shaw.ca>
To: <users@httpd.apache.org>
Sent: Tuesday, January 21, 2003 1:41 PM
Subject: [users@httpd] Apache 2.0.44 / WIN98 upgrade issues


> Ok, I'll throw my stuff out. I see a couple of posts re: upgrading to
2.0.44
> on other platforms and with different/similar(?) issues, so here's mine.
>
> Platform: WIN98
> Previous install: Apache 2.0.43
>
> After going through the removal and re-install from msi, typical
> installation.
> Edited httpd.conf as needed for basic testing.
>
> Attempt to start Apache.
>
> --------------
>
> C:\Windows\Desktop>apache -k start
> [Sun !! :-)
>
> (note: my rendition of a smiley that seems to appear on that line)
>
> C:\Windows\Desktop>apache results in invalid operation error.
>
> If I try to start it in the console (from my previous installation), or
from
> the new Start --> Programs --> Apache... --> Control Apache Server -->
> Start, I get an invalid operation error
>
> Debug shows the following:
> Apache.opt
> 6FF18A08   mov         dl,byte ptr [ecx+eax*4]
> Context: LIBHTTP! 6ff18a08()
>
> Details shows the following:
> APACHE caused an invalid page fault in
> module LIBHTTPD.DLL at 0167:6ff18a08.
> Registers:
> EAX=0000dc4c CS=0167 EIP=6ff18a08 EFLGS=00010206
> EBX=00000005 SS=016f ESP=0057dc58 EBP=00000034
> ECX=6eed5758 DS=016f ESI=0000000a FS=4ff7
> EDX=0057dc60 ES=016f EDI=00000005 GS=0000
> Bytes at CS:EIP:
> 8a 14 81 8d 04 81 8b 4c 24 38 88 11 8a 50 01 41
> Stack dump:
> 00000005 00000070 000ad570 00000000 00000000 0000001a 00000057 0000005d
> 00007b94 0000dc4c 00016392 00029b36 24a65dc9 6ff0d84f 0057dcad aaf107f0
>
>
> I get the appropriate error, access logs, as well as a httpd.pid file on
> occasion, but both logs are empty, so nothing is being written to the
error
> log (usually get he usual messages). However, Ctl+Alt+Del shows no Apache
> tasks running, and I can't connect to localhost.
>
> Test configuration shows Syntax OK.
>
> DOS window quickly displays before disappearing:
> Sun.. Note the error number or message...
>
>
> My woes, anyway.
> Eric (FSBS)
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message