httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jeff Cohen" <apa...@gej-it.com>
Subject RE: [users@httpd] CGI problem with mod_userdir
Date Thu, 30 Jan 2003 00:11:52 GMT
Did you restart the apache service in order to reapply the new settings?

Jeff Cohen

> -----Original Message-----
> From: Shawn Wilson [mailto:shawnw@atmreports.com]
> Sent: Wednesday, January 29, 2003 7:09 PM
> To: users@httpd.apache.org
> Subject: Re: [users@httpd] CGI problem with mod_userdir
> 
> Thanks Jeff, I incresed the output to include debug but that didn't
> provide any additional output for this request.
> 
> -shawn
> 
> Jeff Cohen wrote:
> > Yes, there is the error log options, try changing your httpd.conf file
> line
> > from LogLevel warn to LogLevel debug.
> >
> > All the best,
> > Jeff Cohen
> >
> >
> >>-----Original Message-----
> >>From: Shawn Wilson [mailto:shawnw@atmreports.com]
> >>Sent: Wednesday, January 29, 2003 4:47 PM
> >>To: users@httpd.apache.org
> >>Subject: Re: [users@httpd] CGI problem with mod_userdir
> >>
> >>As a side note... is there any way I can increase the error reporting /
> >>debugging so that I can get a little more detail as far as what might be
> >>going on?
> >>
> >>Thanks,
> >>-shawn
> >>
> >>Shawn Wilson wrote:
> >>
> >>>Hello,
> >>>
> >>>I'm using httpd-2.0.40-11 I'm using mod_userdir to configure user
> >>>public_html directories. The problem I'm running into is trying to
> allow
> >>>the execution of CGI scripts in those directories. A VERY simple script
> >>>which works in the normal web root does not work in the user's
> directory
> >>>even though I have ExecCGI enabled for both. All I get in my server
> logs
> >>>is "Premature end of script headers" which usually implies an error
> >>>running the script. However, I know the script works because I can move
> >>>it elsewhere and it executes fine.
> >>>
> >>>Here's a sample from my httpd.conf:
> >>>-------------------------------------
> >>><Location />
> >>>    Options ExecCGI
> >>></Location>
> >>>
> >>>UserDir public_html
> >>><Directory /home/*/public_html>
> >>>    Options ExecCGI
> >>></Directory>
> >>>---------------------------------------
> >>>
> >>>I can change my <Location> tags to <Directory> tags and vice-versa
> >>>(changing the paths too) and the results are the same... it works for
> >>>"/" but not "/home/*/public_html".
> >>>
> >>>Here's my CGI script:
> >>>----------------------------------------
> >>>#!/usr/bin/perl
> >>>
> >>>print "Content-type: text/html\r\n\r\n";
> >>>print "Script testing!";
> >>>------------------------------------------
> >>>
> >>>And here's the error from my error log when it fails:
> >>>------------------------------------------------------
> >>>[Wed Jan 29 14:17:32 2003] [error] [client 63.168.208.34] Premature end
> >>>of script headers: test.cgi
> >>>------------------------------------------------------
> >>>
> >>>I've checked permissions, execute bit, etc. and it all seems to be set
> >>>okay. It's just a matter of the file being in /home/*/public_html (and
> >>>served through mod_userdir) vs. /var/www/blahblah. Is this a
> mod_userdir
> >>>issue? Any help would be appreciated.
> >>>
> >>>Thanks,
> >>>-shawn
> >>>
> >>
> >>--
> >>====================================
> >>Shawn Wilson [shawnw@atmreports.com]
> >>Software Developer, ATMReports.com
> >>PH: 877-327-0873, FAX: 406-294-5806
> >>====================================
> >
> >
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server
> Project.
> > See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> > To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> >    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> > For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
> 
> --
> ====================================
> Shawn Wilson [shawnw@atmreports.com]
> Software Developer, ATMReports.com
> PH: 877-327-0873, FAX: 406-294-5806
> ====================================


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message