httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jeff Cohen" <apa...@gej-it.com>
Subject RE: [users@httpd] help needed after the newly installed apache 2.0.40
Date Thu, 02 Jan 2003 08:31:07 GMT
More details needed, which OS? did you compile it by yourself or you
downloaded a binary file? Which directory are you trying to load? Did
you define permissions on that directory or added the right directives?
What port are you running Apache on? And etc..

Jeff Cohen

> -----Original Message-----
> From: Tan, Julien [mailto:julien.tan@intel.com]
> Sent: Thursday, January 02, 2003 3:22 AM
> To: users@httpd.apache.org
> Subject: [users@httpd] help needed after the newly installed apache
2.0.40
> 
> HI,
> 	I manage to complete the suggested configuration and compilation
but
> i cannot view the page, please help if there is some that i need to
> configure, thanks.
> 
> HAPPY NEW YEAR
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server
Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message