httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jon Steer" <...@da-group.co.uk>
Subject Re: [users@httpd] Virtual Hosting problem
Date Tue, 17 Dec 2002 16:05:07 GMT
Hi Mark,

> I am trying to setup VirtaulHosting using names. The problem is when I go to
> site1.domain.ca it loads the site fine but when you move around the pages
> from the primary site www.domain.ca keep coming up instead of the pages from
> site1.domain.ca  Did I declare my site1.domain.ca right?
> 
> <VirtualHost 192.168.192.100>
>     ServerName        www.domain.ca
>     DocumentRoot    /www/domain
>     DirectoryIndex    index.php index.html index.htm
> </VirtualHost>
> 
> <VirtualHost 192.168.192.100>
>     ServerName        site1.domain.ca
>     DocumentRoot    /www/site1
>     DirectoryIndex    index.php index.html index.htm
> </VirtualHost>
> 

you setup looks fine as long as you have a NameVirtualHost directive in the configuration
files as well:

NameVirtualHost 192.168.192.100

should do the trick.

Regards

Jon



---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message