httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jacob Coby" <jc...@listingbook.com>
Subject Re: [users@httpd] http timeouts on cgi
Date Thu, 05 Dec 2002 19:54:02 GMT
> Not sure if this is an apache issue or OS issue,
> i have a backend CGI script, now the script moves some
> files around on the OS, and these can take some time,
> about 2 -3 mins or so.
>
> The Webpage seems to timeout, and does not display the
> information showing that the files have been moved,
> if i put the script into debug, and then output goes
> to
> /logs/error_log , i can see that the script completed
> and sent the data back to webpage,
>
> I have tried moving smaller files with the same
> program, and it works fine, the data comes up on the
> users browser.

It is a client side issue since apache is logging the process completing,
and the data is moved.

The problem is that the browser is sitting there waiting for input, it never
comes, so it thinks the connection died.

Try sending _something_ to the browser while it is copying: send filenames,
percentages, or even just dots.  Hopefully that will keep the connection
alive..

-Jacob


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message