httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "eric" <fs...@centurytel.net>
Subject Re: [users@httpd] now no error log, but can not execute cgi program
Date Sat, 07 Dec 2002 14:50:33 GMT

----- Original Message -----
From: "Gary Turner" <kk5st@sbcglobal.net>
To: <users@httpd.apache.org>; "eric" <fsshl@centurytel.net>
Sent: Saturday, December 14, 2002 6:53 AM
Subject: Re: [users@httpd] now no error log, but can not execute cgi program


> eric wrote:
>
> >it stick at same page when I hit the submit bottom,
> >what may cause my cgi program can not execute
> >(now no error log)
> >(access log)
> >
> > [07/Dec/2002:05:27:02 -0700] "GET / HTTP/1.1" 200 5901
>
> Please configure your mail agent to send plain text only.
yes
>
> If that log entry is in response to your "submit", look at your HTML.

that did not help too much, I use C:/cgi-bin than than http, because http
was be substite as "Program Files" that contain space make it not work in
path call

hope to see your deep thinking 's mature reponse

Eric
> --
> gt                  kk5st@sbcglobal.net
>  If someone tells you---
>  "I have a sense of humor, but that's not funny."
>                                   ---they don't.
>


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message