httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Jonathan Villa" <jdvi...@ftbwebsolutions.com>
Subject [users@httpd] Quick CGI Fix
Date Tue, 10 Dec 2002 04:22:09 GMT


I'm sure that this has been posted before, but I'm in a hurry.

I never use CGI-BIN, however I need to this very moment to get test
something.

This is what I have, (I'm using Windows):

DocumentRoot "D:/is/clients/"

ScriptAlias /cgi-bin/ "D:/is/clients/cgi-bin/"

<Directory "D:/is/clients/cgi-bin/">
    AllowOverride None
    Options None
    Order allow,deny
    Allow from all
</Directory>

then I type

http://localhost/cgi-bin/cart.pl

But I get an internal server error

The error looks like this:

[Mon Dec 09 22:12:58 2002] [error] [client 127.0.0.1] (720003)The system
cannot find the path specified.  : couldn't create child process:
720003: cart.pl

[Mon Dec 09 22:12:58 2002] [error] [client 127.0.0.1] (720003)The system
cannot find the path specified.  : couldn't spawn child process:
D:/is/clients/cgi-bin/cart.pl

============================

I don't know what else to do.  The only thing I know is what the manual
says.

I am trying to test this locally before upload to the server to test,
which is what I was doing, but don't always have time to do so.

When uploading, all I did was upload to /www/cgi-bin/ and everything
worked fine.


Any ideas/hints?

By the way, the printenv.pl which comes with Apache doesn't work either.





---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message