httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "J. Greenlees" <ja...@shaw.ca>
Subject Re: [users@httpd] Apache and Flash
Date Sun, 01 Dec 2002 06:47:01 GMT
not everyone has flash,
no everyone has ie of any version.
I don't, and did say so.
I also pointed out that flash is so slow in loading that I don't stay on 
flash sites, and I know 75% of people that responed to a survey I 
conducted say the same. flash is bad for a business site, it costs them 
customers.

Tim McCormick wrote:
> Ok, yes everyone has Flash installed already. They're all also using
> IE6.
> 
> Server has not been down nor getting heavy traffic.
> 
> So what else could be up?
> 
> Seems to me that people behind a firewall are having trouble accessing
> the Flash content. However they don't have problems with any other Flash
> pages. It's not the file either because it works for them if I upload it
> to another server.
> 
> Anyone know what could possibly be wrong?
> 
> Tim McCormick
> 
> 
> -----Original Message-----
> From: Alex "Sniper" Togstad [mailto:sniper@3dretreat.com] 
> Sent: 30 November 2002 21:57
> To: users@httpd.apache.org
> Subject: Re: [users@httpd] Apache and Flash
> 
> 
> Well, for the people that HAVE flashed installed, they will be able to
> see it.
> 
> For the people that can't see it, they *should* be promted to download
> flash and install it. IF not they need to install the flash viewer from
> macromedia.com and install it.
> 
> Also, what browsers are people using?
> 
> IE 6.0 here..
> 
> Your page wont even load... Server must be down, or its getting heavy
> traffic, or something else is up . . .
> 
> ----
> Alex Togstad
> Web Developer
> alextogstad@3dretreat.com
> 
> ----- Original Message -----
> From: "Tim McCormick" <tim@timmcc.co.uk>
> To: <users@httpd.apache.org>
> Sent: Saturday, November 30, 2002 5:17 AM
> Subject: RE: [users@httpd] Apache and Flash
> 
> 
> 
>>I'm still puzzled, it appears to work on some peoples computers, but 
>>not others.
>>
>>Any idea why this might be?
>>
>>Tim McCormick
>>
>>
>>-----Original Message-----
>>From: Chris Meadors [mailto:clubneon@hereintown.net]
>>Sent: 30 November 2002 04:51
>>To: users@httpd.apache.org
>>Subject: Re: [users@httpd] Apache and Flash
>>
>>
>>Tim McCormick wrote:
>>
>>>Hi,
>>>
>>>I'm sure you're all tired of this question but here goes:
>>>
>>>Whenever I try and load a flash page from Apache using 
>>>http://localhost it works fine. However when people from outside the
>>
> 
>>>network attempt to access it the browser says 'waiting for reply' 
>>>and never gets any further. The log shows the request for the .htm 
>>>file but not the .swf file.
>>>
>>>And yes, I have already tried the 'mime type' solution.
>>>
>>>For the record I'm running 2.0.43 on WinXP and the sites address is 
>>>http://www.timmcc.co.uk/ where the index file is a flash one.
>>
>>Works for me.  The frameset it pointing to an IP not a hostname, but 
>>other than that I see the flash.
>>
>>--
>>Chris
>>



---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message