httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "J. Greenlees" <ja...@shaw.ca>
Subject Re: [users@httpd] Apache problem on windows
Date Sat, 23 Nov 2002 23:33:56 GMT
also, silly as it may sound, you don't have a firewall blocking traffic 
to the server do you?

Future Shock Business Solutions wrote:
> Just curious, but have you got a Listen directive pointing to localhost (or,
> more properly, Listen 127.0.0.1:80) in addition to your IP one?
> 
> Regards,
> Eric
> 
> ----- Original Message -----
> From: "Sebastian A." <sebi@xinium.com>
> To: "Apache Users List" <users@httpd.apache.org>
> Sent: Saturday, November 23, 2002 1:17 PM
> Subject: [users@httpd] Apache problem on windows
> 
> 
> 
>>I am having a problem running Apache on windows. I have installed the
> 
> latest
> 
>>version of Apache without a hitch and I have used Apache extensively
> 
> before.
> 
>>After installation everything goes fine, and I can start apache without
> 
> any
> 
>>errors or problems. However, when I open my browser and I try to go to
>>localhost I get nothing, just a blank page. I tried changing the document
>>root as well as the permissions, but none of it has really worked. If
> 
> anyone
> 
>>has a solution to this problem, I will gladly hear it.
>>
>>
>>Thanks in advance.
>>



---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message