httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Justin Williams" <jus...@naturalwebs.com>
Subject Re: [users@httpd] HTTPS?
Date Fri, 15 Nov 2002 17:16:37 GMT
When I try apachectl startssl, I get an error regarding usage.
netstat -an | grep 443 returns nothing at all.
no firewall rules to prevent 443.

I remember reading about apachectl startssl, and I cannot figure out why I
get the response I do...  It's apache 1.3.26, if that makes a difference...

----- Original Message -----
From: "Jacob Coby" <jcoby@listingbook.com>
To: <users@httpd.apache.org>
Sent: Friday, November 15, 2002 12:04 PM
Subject: Re: [users@httpd] HTTPS?


> > If I go to http://IP.18, the most recently configured domain on .13 pops
> up.
> > If I go to https://IP.18, I get page could not be displayed.
>
> Humor me, are you using `apachectl startssl`?
>
> Does `netstat -an | grep 443` show anything?
>
> Do you have any ipchains/iptables/firewall rules that would prevent
traffic
> to port 443?
>
> -Jacob
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message