httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Justin Williams" <jus...@naturalwebs.com>
Subject Re: [users@httpd] Another CGI enabling problem
Date Mon, 11 Nov 2002 15:53:54 GMT
2 things:
1- have you set up your script alias in your conf file to point to the right
directory?
2- by default, Apache 1.3.26 denies access to all but specifically allowed
directories, so, if your alias is set, then you need to allow access to that
directory, specifically.

----- Original Message -----
From: "Tony Branch" <BRANCHT@gwm.sc.edu>
To: <users@httpd.apache.org>
Sent: Monday, November 11, 2002 10:46 AM
Subject: [users@httpd] Another CGI enabling problem


>
> Ok, I'm using Mandrake Linux 9.0 with Apache 1.3.26 web server. I've
> spent quite a while trying to get CGI enable on the system with less
> than zero success. Only the "Forbidden You don't have permission to
> access /cgi-bin/something.cgi on this server" is the friendly message I
> receive.
>
> I would apreciate any help on enabling the CGI on the system
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message