httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Andrew Kenna" <andr...@stamina.com.au>
Subject RE: [users@httpd] Unable to run CGI in users directory.
Date Fri, 25 Oct 2002 03:29:48 GMT
If you are running the 1.3.2x versions of apache check out http://httpd.apache.org/docs/howto/cgi.html

If you are running the 2.0.x versions of apache check out
http://httpd.apache.org/docs-2.0/howto/cgi.html

Andrew


-----Original Message-----
From: Silvino C. Ferreira [mailto:silcf@devferr.com]
Sent: Friday, 25 October 2002 1:08 PM
To: users@httpd.apache.org
Subject: [users@httpd] Unable to run CGI in users directory.


I am trying to run a CGI scripr from a users directory.  I can run a
standard HTML file from this location with out a problem.   If I copy
the script to var.www.html or var.www.cgi-bin it runs just fine.  If I
run the script form the users directory I get  the following error in
the error log.

    Premature end of script headers:
/home/username/public_html/first.cgi

 I have set the ExecCGI on the users directory and even given the script
permissions of 777.

Any suggestions?

Thanks

Sil




---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message