httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Tyson Bourbina <ty...@umr.edu>
Subject Re: [users@httpd] Problems setting up CGI scripts in user directories
Date Mon, 21 Oct 2002 21:15:26 GMT
It gives me the "Premature end to script headers".  It lists the client 
IP before this comment and lists the file trying to be executed 
afterwards.  I am not using suexec.

Thanks.
Tyson

On Monday, October 21, 2002, at 04:05 PM, Joshua Slive wrote:

> Tyson Bourbina wrote:
>
>>
>> I get the CGI script to work fine when I go to the web address in the
>> cgi-bin directory and run the file, but when I try to go to the
>> individual user's directories, I get the 500 error.  I appreciate any
>> help I can get.  I have read and tried the documentation at the apache
>> website on dynamic content with CGI and I have the correct permissions
>> on the pertinent directories.  Thanks.
>
>
> What does the apache error log say?  Are you using suexec? (httpd -v 
> should tell you.)  If so, what does the suexec log say?
>
> Joshua.
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server 
> Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message