httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ken Causey <...@ineffable.com>
Subject [users@httpd] Re: RE: User cgi-bin doesn't work with 1.3.26, I'm stumped.
Date Tue, 17 Sep 2002 15:29:01 GMT
Joshua Slive wrote:

> Boyle Owen wrote:
>> Since you have exhaustively demonstrated that there is no differences in
>> the programs between the system and user CGI dirs, the difference must be
>> in the way the server is handling the files. As we have noted, the system
>> CGIs run via ScriptAlias, while the user CGIs run via AddHandler. So try
>> the other points in the matrix;
> 
> I haven't been reading this thread, but the most common reason for a
> program to work in the main cgi directory but get "Premature end of
> script headers" in a userdir is an suexec problem.  Check the suexec log
> file.
> 
> Joshua.
> 


I'm making no use of suexec.  It isn't even installed on  my system.  Also 
note that in my original message and my most recent messages I've provided 
URLs to copies of my server config where you can see that there is no 
suexec configuration.

Ken



---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message